Cég embléma

Navigáció: Fõmenü / Alkalmazási példák / Gyorsgõzfejlesztõ és környezete

GYORSGÕZFEJLESZTÕ ÉS KÖRNYEZETE


alt


Az alkalmazás szerelvénykiírása és vázlatrajza letölthetõ pdf formátumban a Letölthetõ Anyagok menüpontra kattintás után.

Minden rendszer ajánlatunkat abban a formában adjuk ki, amely a letölthetõ pdf fájlban található.

Az alkalmazás azokat a berendezéseket tartalmazza, amelyek ahhoz szükségesek, hogy alacsony költségek mellett száraz telített gõzt állítsunk elõ. Bizonyos szerelvények elhagyhatóak a feladat pontos ismeretében (pl. ha a nyomást nem szükséges 0,1 bar értéken belül tartani, a nyomáscsökkentõ elhagyható).

Az alkalmazás részei és funkciójuk:
Az 1.1 sz. tétel a gyorsgõzfejlesztõ, amely egy csõnélküli köpenyes típus. Ennél a típusnál a kazánvíz szintjét egy meghatározott értéken tartjuk, ezért vízelragadás gyakorlatilag nincs – a termelt gõz jó minõségû. A 3.1 sz. tétel egy atmoszférikus kondenztartály, amelybe a visszatérõ kondenzvíz valamint a megfelelõen elõkészített pótvíz érkezik. A 4.2 sz. szeleppel direktgõz befújással elõmelegítjük a tápvizet. A pótvíz elõkészítésének eszközei a rendelkezésre álló nyersvíz minõségétõl függnek. A tökéletesen száraz telített gõzt a 6.1 sz. cseppleválasztó beépítésével biztosítjuk. A száraz gõz a 7.4.1 sz nyomáscsökkentõ szelepen halad át. A magas hõmérsékletû csatornára vezetett kondenzvizek hûtésére az 5.1 sz. hûtõedényt alkalmazzuk.